London Santa Run 2012

2.12.12


Uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Santa Run var dediler geldik:)) hahahah ne iyi ettik!  Acayip saçma bir o kadar eğlenceli bir koşuydu ki! Göbeğim çatladı gülmekten! Bildiğin katıla katıla güldük, koşamayacak kadar çok güldük:) 

Şirketten birkaç arkadaşım Santa Run'ı hersene dört gözle beklediklerini söyleyince, biz de bi bakalım neymiş dedik.. 5km koşulurdu bir şekilde, n'olacaktı,  Murat'la geyiğine katıldık:) (Sonradan anladık ki) bizim gibi herkes eğlenmeye gelmiş.

Santa Run dedikleri de ne?
Bi dolu noel babanın şehrin içinde hohoho diye koştuğu 5kmlik bir koşu ama bildiğiniz koşulardan farklı, bu koşu acayip eğlenceli, bol kahkahalı!

Start noktasında önüm arkam sağım solum Santa! 
O an anladık neden dört gözle beklediklerini! Acayip saçma ama bir o kadar komik, anlatılmaz yaşanır dediklerinden komiklik sınıfında..



Bu kadar adam noel baba kostümünü nereden buluyor derseniz? 
Daha önce koşulara katılmış olanlar bilir, koşu numarası yarış çantası tanıtım ürünlerinin olduğu çanta falan verilir, benzer şekilde Santa koşusunda da numaranızı çantanızı veriyorlar bir de ek olarak Noel baba kostümü. Siz sadece kaydoluyorsunuz o kadar.

Fitness seviyesi bekleniyor mu? Koşu tecrübesi gerekiyor mu?
Hayır! İster yürü ister koş tamamen sana kalmış. Noel baba kalabalığının tadını çıkar, hazır noel baba sülalesi bir araya gelmiş bol bol fotoğraf çek. En güzeli parkur şehrin ikonik simgelerinin olduğu yerlerden geçiyor. Mesela, TowerBridge Londra’nın meşhur köprüsü (hayır adı London Bridge değil, genelde karıştırılıyor), yanından geçiyorsunuz.  Biz mesela, yarı koştuk yarı yürüdük çünkü gülmekten koşamayacak durumdaydık. Finishe güle oynaya geldik hohohooo:) Göbeğimiz çatlamadan finishi gördük ya, madalyaları hakettik! sonra da hooop bir pub'a, tabiki az önce koştuk ya hemen arayı kapatalım..


%100 eğlence garanti!
Fırsatınız olursa mutlaka deneyin, kesinlikle tavsiye ederim! Gittiğiniz ülkelerde şehirlerde farklı şeyler yapmayı ve de koşmayı veya yürümeyi sevenlerdenseniz, mutlaka yapın. Avrupa’da, Amerika’da hatta tropikal ülkelerde bile yapılıyor Santa Koşuları. Gitmeden önce şehir etkinliklerini netten kontrol edin, varsa eğer kesinlikle online kaydolun. Koşular genelde Aralık ayında. Mesela Londra Santa Koşusu hakkında detaylı bilgiyi şurada bulabilirsiniz: www.londonsantarun.co.uk

Yeniyıla hep hatırlayacağınız eğlenceli anılarla girmek isterseniz, bu etkinliği aklınızın bir köşesine kaydedin. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder