Amerika'dan ziyaretçilerimiz var!

10.1.16
Amerika'da yaşayan arkadaşlarımız Levent ve Işıl ve iki tatlı çocukları Bartu ve Batu ile Panama'ya ziyaretimize geldiler. Seattle'dan sonra Latin Amerika'nın sıcak havası iyi geldi diye umuyoruz..

Keyifli bir hafta geçirdik. Misafirlerimizle neler mi yaptık?

Gamboa'ya gittik doğa parkurunda yürüyüş yaptık, timsahları gördük.. Çığlık çığlığa haykıran maymunları duyduk da görmedik. Yani öyle ses çıkıyordu ki sanırsın gorilla sürüsü birazdan şuracıktaki ağacın arkasından çıkıverecek!

San Blas adalarına gittik..  Gidişimiz biraz maceralı oldu. Rüzgardan dolayı kayık yolculuğumuz heyecan yarattı bir miktar.  Ocak ayı kuru sezon olunca denizlerde biraz esinti dalgada haliyle daha dalgalı olabiliyor. San Blas'a gitmek için bunu göze almak gerekiyor. Adalara giderken lancha denilen kayıklar dalgalarda hop aşağı yukarı çok hopluyor. Bir de dalgalardan çok ıslanılıyor. Herhangi bir kayık devrilme hikayesi duymadık. Yerliler çok alışıklar, kayıkları çok iyi kullanıyorlar, herhangi bir tehlikeli durum yok.

Çocuklarla zor oldu, hafiften korktular ama zorlu yolculuğa değdi. Adada çocuklar cok eğlendiler,  az önce dalgalarla boğuştuğumuzu anında unutuverdiler.


Arkadaşlarımızın son günlerinde, Casco Viejo keşifleri yaptık.  Birkaç Panama Hatıra fotoğrafları ile arkadaşlarımızı uğurladık.  İyi ki geldiler, yine gelsinler! Panama'ya yolu düşen herkesi bekleriz..






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder