Filenin Sultanları Olimpiyatlarda!

29.7.12

Heyoo!! Filenin Sultanları olimpiyatlarda! Brezilya-Türkiye ilk maça biletlerimizi aldık desteklemeye gittik! Murat, Deniz ve ben..

Voleybol sahası Olimpiyat Park'ında değil, Earl's Court stadyumuna gidiyoruz bizim eve de çok yakın.. Metroyla hop 3 durak! 






İlk defa olimpiyatlardayız Türkiye olarak ve şansa bak, 2008 olimpiyat şampiyonu Brezilya ile aynı gruba düşmüşüz ve de ilk maç Brezilya'ya karşı.


Heyecanlı bir maç oldu. Aralarda hatıra fotoğrafımızı da çekildik.

Objektif görünce gülen ya da el sallayanlardan mısınız? Ben öyleyimdir, o yüzden gülümseyen çocuk var ya kendisini tanımıyoruz ama on numara! Hikayesi olan fotoğrafları seviyorum!








İlk seti Brezilya aldı sonra sırayla Türkiye, Brezilya ve yine Türkiye.. Son sete gelindiğinde heyecanlar iyice dorukta tabii. Maalesef, 15-12 maç sayısı oldu bitti maç, Brezilya aldı.. Çok yakındık oysa ki.. Unutulmaz bir performanstı.

Kim ne derse desin, filenin sultanları muhteşem bir performans çıkardı! Son sete kadar oynandı maç. İnanılmaz heyecanlı dakikalar yaşadık.

Sonuç ne olursa olsun, bu tür uluslararası platformlarda ülkemizin yer alması çok gurur verici. Ofisten arkadaşlara Türkiye maçına gidiyorum diye  bahsettim ya, ne gurur dolu anlardı. Gerçi onların olimpiyatlara ev sahipliği yaptıkları bu sene, ülkelerini temsil eden ordu kadar bir ''Team GB''leri varken (üstelik neredeyse her dalda) çok da etki yapmamış olabilir aslında söylediğim,  ama olsun..


Eğri oturup, doğru konuşmak lazım.. Spor konusunda yabancıların hakkını vermek lazım! Spor ne kadar hayatımızda bizim, yürüyüşe çıkmak ya da koşu bandında koşmak, spor salonuna üye olup başta birkaç gidip de sonra gitmemekten bahsetmiyorum. Bunu az çok yapıyoruz da.. Bir spor dalını hobi edinmek kaçımızda var. Kaçımız öyle büyüyoruz. Ofisten arkadaşlarıma bakıyorum da; triatlonlara, maratonlara, bisiklet yarışlarına katılanlar ve hatta bizim departmanda aynı havayı soluduğumuz olimpik bir kadın var! Bundan önceki 3 olimpiyatta İngiliz kürek takımında kürek çekmiş, ülkesini temsil etmiş! Olimpiyat takımındaki görevini yine işiyle eş zamanlı yapmış. Hem çalışmış hem de sabahın köründeki antrenmanlara gitmiş ve ülkesini temsil etmiş. Acayip ilham alınacak kadın! O yüzden var işte kocaman bir Team GBleri. Su içmek gibi spor onlar için, nefes almak gibi.. Bu konuyu ayrı bir yazıda daha uzun uzun ele alalım, şimdilik kısaca değindim. İşte böyle düşüncelerle geri döndük evimize..

Neresinden başlansa kar di mi, geç diye birşey yok. Voleybol takımımız şimdi olimpiyatlardaysa devamı da gelir..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder