Londra'nın Gözü'nden İyi Seneler Mesajı

7.1.14

TRT Londra'nın Gözü progmanından bildiriyoruz.. Londra'nın meşhur seyir dönme dolabı London Eye direkt çevirisinden almış ismini program. Türkçe çevirisi biraz uyduruk olmuş.. Herneyse, bu sene yeniyıla Londra'da girdik, son iki kişilik yılsonu olması açısından da anlamlı.. 

Son gün yine hep yaptığımız gibi sokak sokak yürüdük tabii ki, her meydana ayrı ayrı uğradık. Trafalgar Meydanı'nda sağa sola bakınırken TRT ekibini gördük. Sokak röportajları yapıyorlarmış bir ''Merhaha'' diyelim diye yaklaştık. O da ne, çok kısa kendimizden bahsedince yani burada yaşıyoruz vs vs.. Tutuşturdular elimize bir yeniyıl mesajı verir misiniz diye.. Ricayı kırmadık, yeniyıl mesajı verdik, buradan tüm dünyaya, memlekete, özellikle Isparta'daki aileme amcamgillere tadında tipik bir mesaj verdik hahah.. 


Sonradan keserler ya, programa almazlar genelde tüm kayıtları. Yok canım diye unuttuk gittik hatta.. Gerçekten takip etmişliğimiz yok, bu hafta tesadüf kanallar arası zap yaparken TRTde Londra'nın gözü programını görünce durduk aa belki biz de çıkarız derken. Vee hahah kendimizi gördük. 

Hakkaten tesadüf, takip etsek özellikle programın vaktini denk getirsek, bu kez büyük ihtimalle silinen kayıtlardan olurduk.. O anda hızlıca Ipad ekran fotosu çekmek gelmiş aklıma foto da burada.. Bu arada, izlemeseniz de olur önemli birşey yok;)

Bu vesileyle herkese tekrar iyi seneler!

Sokakların kalabalığı korkutmasın. O kadar sakin ki ortalık yeniyıla girdikten sonra kalabalığın dağılması da problem olmadı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder