Londra'da yeniden Turist olduk biz!

31.5.15

Tam da biz geri döndük Londra derken, gideceğimiz belli oldu, iyi mi.. Madem öyle o zaman turist olalım dedik bir daha!  
Evet, tam Londra hazırlıklarını bitirdik Londraya dönüyoruz dediğimiz anda, aslında denkleme bir bilinmeyen olarak Panama girmişti de paylaşmamıştık kimseyle ne olacağını biz de bilmiyorduk görüşmeler devam ediyordu. Londra'ya geri döneceğimizi düşündüğümüz anda yeniden başa dönmüştük, biz ne yapacağız acaba sorusuna.. Neyse ki bu bilinmez çok uzun sürmedi. 

Londra'daki ikinci haftamızda, Murat Panamadan güzel bir teklif aldı ve 1 hafta düşünme süresi ile beraber biz gitme kararımızı vermiş olduk.. evet Panama'da maceralara devam ediyor olacagız. 

Panama da nereden çıktı?? Bu kararı nasıl verdik?? daha sonra... Çünkü önce Londra sayfasını kapatmamız lazımdı.

Çok hızlı geçen 5-6 haftamızda neler yapmadık ki! Park, bahçe, müze dolaştık... Yine gezmedik sokak bırakmadık, biz Londra'da yine Turist olduk kısaca. Bahardı, hava da mis olunca çok keyif aldık ve anı kumbaramıza bir sürü güzel anı ekledik, üçlü olarak bu kez! Mesela, ileride bu fotoğrafı, öncesi sonrası yapmak için ayrıca aklıma not ettim! 

Alp'le gezerken başka açıdan baktık Londra'ya, başka yönlerini daha keşfettik Londra'nın. Londra'da çocuklu yaşam çok kolay değilmiş mesela onu anlamış olduk, ama yine de turistiz ya bu halini de çok sevdik.

O zaman, şimdilik hoşçakal Londra. Biz dünyanın diğer ucuna sıcak memleketlere giderken içimiz rahat, sen yine beklersin değişmeden. Aynı buluruz seni eminiz artık kaç zaman sonra olur bilinmez ama tekrar görüşeğiz kesin..

Şimdi gitme zamanı...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder