Küçük Adımlar..

31.10.14

Hazır doğum iznindeyken, denemem lazım mutlaka dediğim freelance fotoğrafçılık hayalim vardı.  Alp'in fotoğraflarını gören anneler kulübündeki arkadaşlarım başkalarını da çekip çekmediğimi sorunca, öne çektim planları.

Hemen hızlıca bir FB sayfası açtım, websitesi yapmak niyetim vardı ama bekleyip de Noel dönemini kaçırmak istemedim. 

Anneler Kulübündeki ebe ile de anlaştık, fotoğrafçı soran olursa o beni tavsiye edecek, ben de Sage Femme'in herhangi bir fotoğraf çekim ihtiyacı varsa yardımcı olacaktım. Gayet iyi bir anlaşma oldu. Birkaç broşür koyma şansım da olacaktı. Hızlıca birşeyler ayarladım. Biraz da şanslı bir ortam Cenevre küçük bir şehir, bu tarz fotoğrafçı çok az, birkaçının sırf fransızca işleri.. Bu sebeple, İngilizce konuşan biri olarak Expatlara yönelik çalışırsam bu iş olabilir.  Derken, geldi ilk müşteri 3. haftamda.. Çok çekim yaptım aslında, aileme ve arkadaşlara. Ama bu başkaydı... İlk çekim heyecanını hep hatırlarım! 

İlk işim ailesine doğru gitti bugün.. Tutkum olan fotoğrafçılıktan birgün para kazanabilmek..  Ne mutlu bana, hayalime doğru minik bir adım attım bugün, inanınca hadi başlayayım deyince birşeyler olabiliyormuş hayatta! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder