Olimpiyat meşalesi bizim ofisin önünden geçerse

14.7.12

Olimpiyat meşalesinin Yunanistan'dan Londra olimpiyat stadına kadar ki güzergahında bizim ofisin önündeki cadde yani New Broadway caddesi de varmış meğer..
Şirketimi seviyorum, sürekli birşeyler kutluyoruz. Olimpiyat meşalesinin ofis önünden geçmesi hayatta atlanmazdı, olacak şey değil. Organizasyon komitesi yine on numara alkollü bir aktivite düzenlemiş! Alkol olmayan partiler partiden sayılmıyor burada..

Barbekücü inglizler sokakta bekleyeceğiz ya meşale geçişini boş boş beklemeyelim diye süper bir barbekü partisi organize etmiş. Hatta hayatta birkez insanın başına gelecek bu tarihi anı aileleriyle paylaşabilsinler diye aile partisi olarak organize etmişler kutlamayı. Çoluklu çocuklu şen bir gündü, ben bayıldım.. Çocuğu olsa insan gururla getirir böyle bir aktiviteye.. 

Benim kardeşim Londra'da olunca kısmet onaymış, birlikteydik. Süper keyifli geçti.. Bizim akdeniz ekibi de ayrı tatlı, bizim bıdıkla pek ilgilendiler!



Meşela yaklaşınca bir heyecan coşku seli.. Hepimiz yarın olimpiyatlarda yarışıcağız sanırsın! Çok değişik bir tecrübeydi.. Bugüne kadar televizyonda defalarca gördüğüm olay gözlerimin önünce cereyan ediyordu, üstelik hergün birkaç kez yürüdüğüm şirketin önündeki yolda oluyordu herşey. Sanırım şanslı bir insanım, çok güzel şeyler geliyor bu sene başıma unutulmaz anılar yaşadığım için çok teşekkürler tanrım..


"Aman nedir bi meşale işte" demeyin "amma da abarttı" diyor olabilirsiniz.. Pek sevmem öyle ballandıra ballandıra anlatmayı ama olimpiyatların Londra'da oluşuna  denk gelmek heyecan verici başlı başına.. Paylaşmam lazım!

Her dört senede bir yapılıyor di mi Olimpiyatlar.. Dünyanın her köşesinden insanlar koşup gelirken, halihazırda o şehirde yaşıyor olmak insanın başına hayatta bir kez gelecek şeylerden! O yüzden bu anları yaşamış olmak gerçekten çok özel! Olimpiyatlar daha başlamadan hissiyat buysa.. Birkaç maç ve olimpiyat köyü ziyaretimizde neler olacak paylaşacağım yine..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder