Panama'da anneler şanslı!

8.12.15

Neden mi? Çünkü Panama'da anneler günü iki kez kutlanır.. Şöyle ki..

Panama'da anneler günü Aralık 8'de kutlanıyor. Hatta Latin Amerika ülkelerinin çoğunluğunda farklı günlerde diyebiliriz.

Panama'daki Avrupalı ve Amerikalı çalışan çoğunluğundan dolayı, öncelikle Avrupa anneler günü, Mayıs ayı 2. Pazarında Avrupa ile eşzamanlı kutlanıyor sonra da Aralık'ta kendi günlerinde.. 

Ben bu sene ekstra şanslıydım! Aynı sene içinde 3. Anneler günü kutlamam oldu!! Teşekkürler 2015 seni hayatta unutmam!

8 Martta Londra'daydım, ilk anneler günü kutlamam, Mayıs ilk haftasında Türkiye'deydik ikinci Anneler günüm. Şimdi de burada..

Alp'in kreşinde bir de kutlama organize etmişler. Alp ilk sahne tecrübesini yaşadı ama yaşamasa sanki daha mı iyidi ne:)) Sahnede arkada gri ceketli bizim sarı kafa.. Başta herşey çok iyiydi, sakin sakin duruyordu. Bir anda tüm anneler içeri girdik, birkaç minnoş Alp de dahil olmak üzere annelerini görünce başladılar ağlamaya! Beni görünce o pozlar edalar kalmadı, bırakıverdi kendini. Sonra kavuştuk da sustu. Bana çok tatlı bir çanta hazırlamaya koyuldu..
Bu arada, söylemeden geçmeyelim Panama'da annelik ciddi müessese.. Anneler günü resmi tatil! Gerçekten şaka değil! Duyunca çok hoşuma gitti, çalışan anneler için güzel olsa gerek.. 

'Peki balar günü?' diye merak edenlere.. Yok hayır tatil değil:)) Şansınıza küsün beyler!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder