Panama'da Okul - Kres Hayatindan bir kesit

30.9.16

Panama'da Alp'in kres hayatindan bir kesit.. Kreşte bu ay meslek gruplarını konuşuyorlar.. Gerçek anlamda konuşuyorlar artık:) Alp'i kreşten aldığımda başlıyor anlatmaya neler yapmışlar o gün. Panama'da genel olarak gozlemim kostum olayini cok seviyorlar. Sadece bizim kres degil temalı aktiviteler çok popüler okullarda. Sürekli bir kostümle gitme durumu mevcut.

Doğrusu, sadece bir gün kullanılacağından, kostüm almak istemedim. Kendim birseyler hazirlamayi severim. Geçen sene benim asistanım 'çırak fotoğrafçı' olmuştu, Alp. Bu sene de kendi ilgi alanlarından yola çıkarak bir meslek seçtik. Araba ve makarna hastası sarı kafadan ya araba tamircisi ya da şef olacaktı haliyle!   Üstelik Alp'in giyeceğinin de garantisi yoktu, sıkılıp atıveriyor şapka ya da aksesuarları. Giymem diye tutturuyor.

Bu seneki cozum: Barilla'da çalıştığım zamanlardan kalma adıma özel önlük ve şapkam vardı. Onu bir güzel katladım, elimle teğel yaparak diktim. Alp'e göre küçülttüm. Tamamdir!

Bizim sarı kafa bugün bir Makarna Şefi olarak karşınızda ta-ta-ta-taa! 


Alp'in kreşini çok seviyoruz. Aktiviteleri çok ciddiye alıyorlar. Meslekleri konustuklari ay diye Gerçek itfaiyeciler, hemşireler, doktorlar okullarini ziyaret etmis ve neler yaptıklarını anlatmışlar. Okuldan gelen bazı fotoğrafları paylaşmak istiyorum.. Alp'i seçmek zor bazı resimlerde ama fikir vermesi açısından paylaşıyorum.

Gerçek polisler gelmiş baya sunum yapmışlar:)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder