Panama'da Her Pazar Bisiklet Günü!

14.10.16


Bizim bisikletlerin gezmediği ülke kalmadı.. Biz nereye onlar oraya da, kullandık mı dersiniz.. hmm, hayır. Panama'ya gelince de bizimkileri balkona bir attık, atış o atış.. Kullanıma çıkmaları, utanarak söylüyrum evet, inanmazsınız ama bir seneyi buldu! Çok severiz bisikleti de neden sıra gelmedi bilemiyorum..

Neyse geçelim bunları, geç olsun güç olmasın diyerek sonunda hadi artık bu haftasonu yapıyoruz dedik.. Alp, aksiyon, macera ya da gezme aktivitelerine bayıldığı için bisiklet konusuna bir el atmanın vakti çoktan gelmişti. Üstelik evimizin hemen önündeki ana cadde Avenida Balboa her pazar günü trafiğe kapatılırken.. 8:00-12:00 arası ister bisiklete binin, ister paten kayın ya da koşun yürüyün artık ne yaparsanız yapın yol sizin! 



Bu haftasonu ilk bisiklet aktivitemize bayıldı Alp! Daha gün kavramı yok garibimin, ona yolda ne zaman balonları görse (hani koşu yarışlarında belli mesafelere konulan balonlar vardır ya) o gün bisiklete binebiliriz diye anlattım. Bakalım haftaya hatırlayıp da söyleyecek mi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder